Vernisaj și lansare de carte (2022-11-08)

In data de 12.11.2022, ora12, Galeria Arta din Campulung Muscel găzduiește doua evenimente:

vernisajul expozitiei de pictură "Altarul culorilor" (expun Mihai Șerbănescu, Liviu Cioacă, Zoe si Maya Petry), deschisă în perioada 12.11-15.12.2022 și
lansarea albumului Pictura din Muscel, autor Pavel Beloiu.
 
Mihai Șerbănescu, absolvent al Universității Naționale de Arte din București, membru UAPR, filiala București, este un nume de referință în pictura românească contemporană. Are un palmares impresionant: expozitii personale, de grup și colective, tabere de creații, premii in țară și străinătate. În 2003 a fost decorat de președintele României cu ordinul "Meritul cultural".
Liviu Florian Cioacă, membru UAPR, filiala Argeș, are o îndelungată și recunoscută activitate expozițională și organizatorică, fiind unul dintre promotorii artei plastice muscelene, prin Cenaclul I.D.Negulici și, mai recent  al asociației pe care a înființat-o și o conduce din 2021.
Zoe și Maya Petry, talentatele fiice ale renumitului grafician și caricaturist Bogdan Petry, sunt deja prezențe insolite și foarte apreciate mai ales in mediul online.
 
Vernisajul se asociază în mod fericit cu lansarea albumului Pictura în Muscel., aflat la a treia ediție. Autorul, Pavel Beloiu, câmpulungean stabilit de mulți ani în S.U.A., om de cultură profund spiritual, răspunde propriei provocări, onorând astfel o carte de vizită recunoscută în domeniul artei plastice.
Albumul a apărut cu sprijinul colaboratorilor și prietenilor autorului, Gheorghe Pristavu și Marius Ovidiu Bascacov.
 
Vă așteptăm.
Ioan Crăciun,
curator al Galeriei Arta

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.