Forma si culoare

   Gruparea Tinerilor Artisti Plastici, apartinand filialei din Pitesti a Uniunii Artistilor Plastici din Romania se inscrie pe directiile spirituale, teoretice si estetice, ale seniorilor aceleiasi institutii. Mai mult decat atat, unii dintre ei continua operele predecesorilor aproape organic. 
   Daca privim atent, se poate observa aporpierea neta de sensurile de baza, care definesc conceptii, ale unor Pantilie, Dobre, Popescu; sau dimensiuni plastice din registrul grafic, aici raportate la Barloiu. 
   In Galeria Arta lucratile tinerilor artisti au emanat contexte si conjuncturi picturale asa cum, la fel de bine, se poate spune ca au consolidat puntile cu artistii local.

2005-01-22

Uniunea Artistilor Plastici Pitesti

   Sambata (3 iulie 2005) Pristavu Center in colaborare cu: Editura Ars Docendi a Universitatii din Bucuresti, Scoala de Arte din Pitesti si Fundatia Sinergii Muscelene din Campulung a inaugurat Galeria `ARTA` si Anticariatul `Pardon, Mersi` la parterul sediului Pristavu Center situat in strada Negru Voda nr. 111. Evenimentul a avut loc la ora 10.
    In cadrul acestei prime expozitii au fost expuse lucrari realizate de catre membrii ai Uniunii Artistilor Plastici din Pitesti. Imagini din cadrul evenimentului pot fi regasite in aceasta pagina.

2005-07-03
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.