Icoane si flori (2011-03-26)

   In perioada 26 februarie - 19 martie 2011, Galeria ARTA din Campulung in colaborare cu Editura ARS Docendi a Universitatii din Bucuresti, gazduieste expozitia Icoane si flori in cadrul careia expun Rodica Ivancu, Antoneta Cocos Andreescu si Maria Radut.

   Dacă icoanele mele vă deschid o fereastră spre Cer, când le priviÅ£i, ÅŸi vă cheamă să vă rugaÅ£i Celui pe care l-am reprezentat, atunci sufletul meu de modest iconar tresaltă de bucurie duhovnicească.
   Doamne, ajută-mă să Te vestesc lumii ÅŸi în zilele ce vor urma!...

Rodica Ivancu

Expozitie Antoneta Cocos Andreescu

   Membră a Cenaclului de Arte Plastice "Constantin BrâncuÅŸi", din Craiova ÅŸi a Cenaclului de Arte Plastice "I. D. Negulici", din Câmpulung.

vizualizeaza galerie foto

Expozitie Maria Radut

    Membra a Cenaclului I.D. Negulici din Campulung, Maria Radut a expus in cadrul galeriei.

vizualizeaza galerie foto

Expozitie Rodica Ivancu

   A pictat circa 120 de icoane pe sticlă ÅŸi, din acestea, mai mult de jumătate le-a oferit în dar rudelor, prietenilor, dar ÅŸi unor persoane necunoscute care ÅŸi-au exprimat dorinÅ£a de a avea o astfel de icoană. Câteva biserici ÅŸi mănăstiri au primit de asemenea diverse icoane, reprezentând-o în special pe Maica Domnului, icoane care fac de-acum parte din patrimoniul lor religios. Este vorba de Mănăstirea Negru-Vodă, Biserica Domnească ÅŸi Biserica Sf. Ilie din Câmpulung, ÅŸi de Mănăstirea "Bunea" de lângă Vulcana - Băi, jud. DâmboviÅ£a.

   A expus în Galeria "Arta" din Câmpulung în cadrul expoziÅ£iilor Biserici din suflet de copil (iunie 2006) ÅŸi Petale de lumină (aprilie 2009).
 
vizualizeaza galerie foto

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.