10 pentru Câmpulung (2023-11-22)

Sâmbătă, 25 noiembrie 2023, ora 12, Galeria Arta din Câmpulung Muscel va fi gazda a două evenimente: vernisajul expoziției itinerante de pictură „10 pentru Câmpulung", cu prezențe anterioare la Pitești și Târgoviște, și lansarea volumului „Culoare și poezie".
 
Protagoniștii expoziției organizate în colaborare cu Asociația „Artă, Cultură și Educație" din Câmpulung sunt  artiști plastici cu o cotă națională recunoscută sau cu vizibilitate în zonele pe care le reprezintă, cu participări importante la expoziții personale și/sau colective, la tabere de creație, simpozioane, saloane de artă: Galina Vieru (Chișinău), Mihai Șerbănescu (Târgoviște), Mihai Marin Cârstea (București), Antoneta Cocoș Andreescu (Craiova), Grigore Stan ( Târgoviște), Maria Coman (Târgoviște), Valentin Buliga (Târgoviște), Liviu Florian Cioacă (Câmpulung), Rodica Neleț (Câmpulung), Ana Maria Mihalcea (Câmpulung). 
Partenerii organizatorilor sunt Uniunea Artiștilor Plastici din România, Asociația Localităților și Zonelor istorice și de Artă din România și Galeria „Framing Art” din Târgoviște. 
Expoziția este deschisă în perioada 25 noiembrie - 15 decembrie 2023.
 
Volumul „Culoare și poezie" reunește versuri de Pavel Iacob, un foarte interesant poet aflat la debut, și ilustrații dedicate, semnate de cunoscuții artiști plastici Mihai Șerbănescu, Antoneta Cocoș Andreescu și Liviu Florian Cioacă. Este prefațat, scurt și la obiect,  de scriitorul Sorin Durdun și, original și jucăuș, de „Irina și Jon", adică de Irina Botea Bucan și Jon Dean, artiști vizuali. Tehnoredactarea îi aparține lui Marius Ovidiu Bascacov, director al Editurii „Sui Generis" din Câmpulung. (Ioan Crăciun, curator al Galeriei Arta)
 
Vă așteptăm!
 

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.