Expozitia Simpozionului National de Sculptura - Voina ( 2004-10-16)

   Radu Adrian: Ideea infiintarii unei tabere de creatie la Voina din muntii Muscelului a plecat de la nevoia artistilor de a lucra uneori intr-un mediu cat mai apropiat spiritului lor.[...]
    O tabara de creatie isi atinge scopul doar atunci cand ofera creatorilor posibilitatea de a zamisli opere gandite intr-o forma sincera, nativa, nedirijata.
    Ne propunem in primul rand dezvoltarea in continuare a culturii romanesti la cota cea mai inalta a exigentelor profesionale, in care artistul raspunde doar unui pariu cu sine.

Expozitie de pictura

   In Galerie s-a vernisat o Expozitie cu lucrari semnate de Angela Tomaselli, Margareta Popescu, Craita Mandra Vasile, Letitia Oprisan, Tina Popa, Teodor Rusu, Gheorghe Dican, Gina Enescu, Irina Florescu, Alexandru Papuc - Uniunea Artistilor Plastici din Romania.

vizualizeaza galerie foto

Expozitie de sculptura organizata de Radu Adrian

   Expozitia a gazduit lucrari ale artistilor participanti la Simpozionul National de Sculptura de la Voina organizat anual de catre conf. univ. dr. Radu Adrian. Au expus membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania: Tache Corneliu, Dinu Campan, Grigore Patrichi, Adrian Curcan - Dumbrava si Radu Adrian.

vizualizeaza galerie foto

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.