Expozitie grafică (2018-10-01)

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 29 septembrie 2018ora 11.30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de grafică (RE)ÎNTÂLNIRI a artistului plastic Romulus Dumitru Harda, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Romulus Dumitru Harda s-a născut pe 3 august 1959 în Țara Moților (la Baia de Arieș, județul Alba). În anul 1984 a absolvit Institutul Politehnic București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații. În perioada 2012-2015 a urmat cursurile Școlii de Artă din București. Tehnica în care s-a specializat este desenul în cărbune, iar tematica favorită este portretul, fiind în prezent recunoscut ca unul dintre portretiștii români de talent.

În septembrie 2013 deschide prima expoziție personală, intitulată Chipuri surprinse, la Galeria Elite Prof Art din București. Odată cu vernisajul are loc și lansarea volumului său cu același titlu.

Tot în anul 2013, lucrările sale apar în volumul de colecție Personalități române și faptele lor. 1950-2010.

Din 2013 și până în prezent a participat la importante expoziții de grup: Femeia în arta româneascăPeisaje și Maeștrii artei românești contemporane, Galeria de Artă Elite Prof Art, București; Punct și de la capăt și Confluențe plastice, U Art Gallery, București; Salonul Internațional de Artă Plastică, Biblioteca Națională a României; Occident-Express, Galeria Occidentului, București; Vise în Balcani, Galeria ARTUT, București; Saloanele Mihai Eminescu, Palatul Parlamentului ș.a.

Expoziția de la Galeria Arta din Câmpulung cuprinde o serie de portrete/(re)întâlniri cu semnificație specială.

Inedită și specială pentru Romulus Harda este și (re)întâlnirea cu fostul său coleg de facultate, Gheorghe Pristavu, fondator și proprietar al Galeriei Arta, invitat la eveniment.

Expoziția va fi deschisă în perioada 29 septembrie – 26 octombrie 2018.

Vă așteptăm.

Ioan Crăciun,
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

foto
vizualizeaza galerie foto

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.