Expozitie Alexandru Pahonțu (2017-03-02)

Ne face plăcere să vă invităm duminică 5 martie 2017ora 13:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură „DINCOLO DE UMBRE”. Expune Alexandru David PAHONȚU.


Lucrările sunt rezultatul preocupărilor autorului în domeniul artelor plastice, concretizate în pofida handicapului său major de vedere.  

Expoziția a fost propusă și susținută de artistul plastic și scenograful Bob NICOLESCU

O parte dintre lucrările expuse sunt însoțite de gânduri sau strofe din poeziile autorului, selectate și tipărite într-o formă specială la Editura Ars Docendi. 

 

Invitați la vernisaj: actorul Dorel VIȘANregizorul Șerban MARINESCU, flautistul Ion Bogdan ȘTEFĂNESCU, jurnalistul Bogdan FICEAC


Absolvent al Facultății de Teologie (secția Pastorală) din cadrul Universității din Pitești (2002), Alexandru Pahonțu este în prezent preot la Parohia Lereștii de Jos, fiind și președinte al Asociației Lerești-Muscel. Se manifestă și în alte domenii artistice: muzică (a înființat corul de copii Vocea Credinței), literatură (are în pregătire un volum de poezii la Editura Ars Docendi) ș.a

 

 

Expoziția va fi deschisă în perioada 5 - 23 martie 2017.

 

Vă așteptăm.

 

Ioan Crăciun

Director al Editurii Ars Docendi

Curator al Galeriei Arta

 

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.