Expozitie Cornel Ionescu (2015-09-09)

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 12 septembrie 2015, ora 15, la Galeria „Arta” din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură a artistului plastic Cornel Ionescu.

Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, absolvent al Universității de Artă „N. Grigorescu” din București, Secția Pictură, în 1980, Cornel Ionescu este unul dintre numele cele mai importante din plastica română contemporană. A deschis numeroase expoziții în țară și în străinătate, având multe lucrări în patrimoniul unor instituții de cultură și în colecții private.

"Cornel Ionescu și-a creat propriul univers stilistic, original și emblematic, acela al naturilor statice, dar îndeosebi o lume a esteticului și a dragostei de frumos, mijlocită de grația și suavitatea balerinelor. (...)  Ca o baladă sau un cântec șoptit, balerinele par a fi înconjurate de un halou abia bănuit, de efemeritate, de o frumusețe intangibilă, specifică scenei." (Maria Oprea)

Expoziția, care are ca invitat pe regizorul Åžerban Marinescu, va fi deschisă în perioada 12 septembrie - 9 octombrie 2015.

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.