Expozitie sculptura

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 25 iunie 2016, ora 12 30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de sculptură și pictură, deschisă de artiștii plastici Liviu Brezeanu și Grigore Stan.  

Absolvent al Institutului de Arte Plastice din București, Secția Sculptură, promoția 1984, clasa prof. Geta Caragiu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1995, Liviu Brezeanu a lucrat cu precădere în lemn, dar și în marmură sau piatră, mai ales forme stilizate, având figura umană drept reper central. De-a lungul timpului a avut numeroase participări la expoziții de grup, personale și tabere de sculptură.

Grigore Stan, membru al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala București, este absolvent al Școlii Populare de Artă din Târgoviște, specialitatea pictură, clasa prof. Tiberiu Cercel. A participat la numeroase expoziții personale și de grup în mai multe orașe din țară: București, Brașov, Sinaia, Câmpulung Muscel, Ploiești etc.

Expoziția va fi deschisă în perioada  25 iunie - 20 iulie 2016.

2016-06-21

Elena STOICA

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 14 mai 2016, ora 11, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de acuarelă a pictoriței și profesoarei Elena Stoica.

Absolventă a Facultății de Arte Plastice, Universitatea din Timișoara, promoția 1972, a fost profesor de Educație Plastică până în 1974 la Fetești, între 1975 și 2003 la Åžcoala Albeștii de Argeș, apoi până în 2007 la Corbeni, județul Argeș.

În 1976 a înființat cercul de artă plastică "Cromo" din Albești, Argeș, căruia în 2001 îi schimbă numele în "Culoare și vis", cu sediul în comuna Corbeni, Argeș. D
e-a lungul timpului, elevii acestor cercuri au fost distinși cu peste 100 de premii la festivaluri naționale și internaționale (Franța, Italia, Japonia, SUA, Australia, China, Turcia, Egipt, Portugalia, Cehia, Polonia etc). 

Este pedagogul care, activând în mediul rural, a coordonat două dintre cele mai prestigioase cercuri de pictură pentru copii din România.

Ca artist plastic, a deschis importante expoziții personale în țară și în străinătate (Franța: Roquebrune, Cap-Martin; SUA: California, Arizona, Atlanta).

Expoziția
va fi deschisă în perioada  14 mai - 10 iunie 2016.

Vă așteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

2016-05-10

Aurel Garjoaba

 Ne face plăcere să vă invităm vineri 1 aprilie 2016, ora 17, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, 

unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură a artistului plastic Ion Aurel Gârjoabă.

Ion Aurel Gârjoabă, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, este absolvent al

 Facultății de Arte Plastice, Universitatea Timișoara, promoția 1966. A fost profesor de 

arte și de educație plastică în Drobeta Turnu Severin, Motru, Turnu Măgurele și Curtea de Argeș. 

De-a lungul timpului, a avut numeroase expoziții personale și de grup (pictură, grafică). 

A fost distins cu o serie de premii și medalii, lucrări ale pictorului aflându-se în colecții

 private și în muzee din țară și din străinătate. 

Ion Aurel Gârjoabă are o viziune pronunțat agresivă, viguroasă, fermă în fiecare 

dintre gesturile picturale. Compozițiile, naturile statice și peisajele sale atestă, 

fiecare în parte, o natură luminoasă care nu se lasă în voia instinctului și a momentului. 

Octavian Barbosa – critic de artă

Ion Aurel Gârjoabă își concentrează atenția asupra nuanțelor deslușite în treceri 

subtile, în tonuri voalate, obținute în culori de apă, desfășurând cu măiestrie o rafinată 

gamă de griuri delicate.                                                                          

Adina Nanu – critic de artă

 

Expoziția va fi deschisă în perioada 1-28 aprilie 2016.

Vă așteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

 

2016-03-31

Confluențe plastice

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 27 februarie 2016, ora 11.30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției Confluențe plastice. Expun Bob Nicolescu și invitații săi: Gheorghe Olteanu și Călin Ioan Andrei.

Bob Nicolescu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, este absolvent al Institutului de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din București, secția pictură, clasa profesorului Corneliu Baba, promoția 1973. De-a lungul timpului a avut numeroase expoziții personale și de grup (pictură, desen, scenografie)A participat în calitate de scenograf la realizarea unor importante pelicule cinematografice naționale și internaționale, printre care: Bizanțul după Bizanț, Vlad Å¢epeș, Labirintul etc. 

Gheorghe Olteanu este de profesie inginer și absolvent al Åžcolii Populare de Artă din București, clasa profesor Anca Drăguțescu. Are vechi preocupări în domeniul artei  plastice (pictură, artă decorativă, bandă desenată). A dedicat o lungă perioadă de timp realizării de obiecte decorative din fier forjat.

Călin Ioan Andrei, de profesie inginer, este absolvent al Åžcolii de Arte din Câmpulung, profesor Ligia Irimescu. Are constante preocupări artistice: muzică, diverse meșteșuguri, film, desen, urbanism și artă decorativă. A lucrat în publicitate, televiziune și radio.

Expoziția va fi deschisă în perioada 27 februarie-25 martie 2016.

Vă așteptăm!
Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

2016-02-23
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.