Expozitie AUTOGRAFE

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 25 martie 2017ora 12:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură AUTOGRAFE.

Sunt expuse lucrări ale membrilor Cenaclului de Artă Plastică „Ion D. Negulici” din Câmpulung Muscel. 
Vernisajul conferă și cadrul lansării albumului cu același nume, al patrulea din seria de lucrări de acest fel ale cenaclului.

Expoziția va fi deschisă în perioada 25 martie - 20 aprilie 2017

Vă așteptăm.

2017-03-23

Expozitie Alexandru Pahonțu

Ne face plăcere să vă invităm duminică 5 martie 2017ora 13:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „DINCOLO DE UMBRE”. Expune Alexandru David PAHONȚU.


Lucrările sunt rezultatul preocupărilor autorului în domeniul artelor plastice, concretizate în pofida handicapului său major de vedere.  

Expoziția a fost propusă și susținută de artistul plastic și scenograful Bob NICOLESCU

O parte dintre lucrările expuse sunt însoțite de gânduri sau strofe din poeziile autorului, selectate și tipărite într-o formă specială la Editura Ars Docendi. 

 

Invitați la vernisaj: actorul Dorel VIȘANregizorul Șerban MARINESCU, flautistul Ion Bogdan ȘTEFĂNESCU, jurnalistul Bogdan FICEAC


Absolvent al Facultății de Teologie (secția Pastorală) din cadrul Universității din Pitești (2002), Alexandru Pahonțu este în prezent preot la Parohia Lereștii de Jos, fiind și președinte al Asociației Lerești-Muscel. Se manifestă și în alte domenii artistice: muzică (a înființat corul de copii Vocea Credinței), literatură (are în pregătire un volum de poezii la Editura Ars Docendi) ș.a

 

 

Expoziţia va fi deschisă în perioada 5 - 23 martie 2017.

 

Vă aşteptăm.

 

Ioan Crăciun

Director al Editurii Ars Docendi

Curator al Galeriei Arta

 

2017-03-02

Expozitie Mara Diaconu

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 4 februarie 2017, ora 11:30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „SIMFONIE” a artistei plastice Mara Diaconu. 

 

 

 

Membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, secţia grafică, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice a Universităţii Al.I.Cuza” din Iaşi şi a Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, Mara Diaconu este un nume de referinţă în arta plastică românească contemporană. Între anii 1990 şi 2010 a fost profesor de grafică la Liceul de Arte Dinu Lipatti” din Piteşti. De-a lungul timpului, a deschis numeroase expoziţii în ţară şi în străinătate, având multe lucrări în patrimoniul unor instituţii de cultură şi în colecţii private.

 

 

 

Expoziţia va fi deschisă în perioada 4 februarie - 4 martie 2017.

 

 

 

Vă aşteptăm!

 

 

 

Ioan Crăciun

 

Director al Editurii Ars Docendi

 

Curator al Galeriei Arta

2017-02-01

Expozitie icoane

Ne face plăcere să vă invităm joi 22 decembrie, ora 15.30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de artă sacră Ferestre către cer.

Expun:

Elena Borundel și invitații săi în expoziție – Daniela Chirculescu și Alexandru Marinescu.

 

Elena Borundel, membră a UAP, este licențiată a Facultății de Arte și Scenografie din cadrul Universității Hyperion, absolventă a Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustin Patriarhul”, specializarea Artă Sacră, precum și a masterului Artă Sacră în Contemporaneitate. În 2009 a fost distinsă cu premiul In Honoris, „pentru contribuția adusă la renașterea Școlii de Artă București”, fiind, de asemena, profesor și expert consultant al acesteia, încă din 2007.  

Expune: icoană pe sticlă, tempera pe lemn, mozaic, vitraliu Tiffany, pastel, frescă.

 

Daniela Chirculescu, membră a UAP, este licențiată a Universității Naționale de Arte din București (Modul Pedagogic de Artă), a Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustin Patriarhul”, specializarea Artă Sacră, și a masterului Teoria și Practica Imaginii (Universitatea Ion Mincu, București, Centrul de Excelență în Studiul Imaginii)

Expune icoane pe sticlă.

 

Alexandru Marinescu este artist plastic, unul dintre cei mai vechi membri ai Cenaclului I.D. Negulici din Câmpulung Muscel. A absolvit în 1975 Școala Populară de Artă din Câmpulung, clasa profesor Alexandru Donici. Este membru al UAP și meșter iconar atestat.

Expune icoane pe lemn.

 

 

Expoziția va fi deschisă între 22 decembrie 2016 și 20 ianuarie 2017.

 

Vă așteptăm.

 

Ioan Crăciun,

Director al Editurii Ars Docendi

Curator al Galeriei Arta

egorie

2016-12-21

Expozitie de fotografie

 Ne face plăcere să vă invităm vineri 25 noiembrie 2016, ora 17.00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie montană „Munții Iezer. Natura în imagini.”

 

 

Expoziția cuprinde fotografii realizate în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de conservare a mediului din Europa, proiect al Fundației Conservation Carpathia.

 

Natura sălbatică dispare în toată lumea într-un ritm alarmant. Mai puțin de 2% din suprafața Europei este încă în starea sa inițială. Cele mai mari păduri sălbatice de pe continent, cu cel mai mare procent de păduri virgine și un număr considerabil de animale sălbatice, se află în Munții Carpați. 

Fundația Conservation Carpathia, ONG românesc, a fost înființat în 2009 având viziunea creării unei mari zone de natură sălbatică protejată în sudul Carpaților românești. Pădurile și pășunile aflate în protecția fundației sunt în strictă conservare, exceptând terenurile unde se desfășoară lucrări de reconstrucție ecologică: reîmpădurire și combatere a eroziunii solului.

Fotografiile surprind atât frumusețea naturii, animale și păsări din zona de proiect, cât și localnici implicați în activitățile de reconstrucție ecologică.

 

Vă invităm să descoperiți în imagini proiectul Fundației Conservation Carpathia, în zona Munților Iezer – Păpușa, Leaota, Piatra Craiului și Făgăras.

 

 

Expoziţia va fi deschisă în perioada 25 noiembrie - 16 decembrie 2016.

 


Vă aşteptăm!

 
Ioan Crăciun,
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

2016-11-23

Expozitie Virgiliu Parghel

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 15 octombrie 2016, ora 11, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură al artistului plastic Virgiliu Parghel. Invitată la vernisaj: Doina Lavric Parghel, interpret de muzică populară tradițională.
Absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București, secția Pictură (promoția 1979), Virgiliu Parghel a fost asistent la Conservatorul de Muzică  şi Arte Plastice „George Enescu” Iaşi (1990-1993) și lector la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. Nume de referință în arta plastică contemporană, între 1973 și 2016 a deschis foarte multe expoziții personale în țară și în străinătate, fiind prezent și în cadrul celor mai importante expoziții colective și tabere de creație. Are un număr mare de lucrări în colecții private și ale unor instituții.
Doina Lavric Parghel este una dintre cele mai apreciate și mai speciale interprete, însoțindu-se de voce și cobză. Între 2005 și 2010 a cântat alături de Grigore Leșe în spectacolele acestuia, în săli de teatru, filarmonici, catedrale, biserici, pe scene din țară ori din străinătate.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 15 octombrie - 11 noiembrie 2016.
 

2016-11-14
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.