Expozitie grafică (2018-10-01)

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 29 septembrie 2018ora 11.30, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziÈ›iei de grafică (RE)ÎNTÂLNIRI a artistului plastic Romulus Dumitru Harda, membru al Uniunii ArtiÈ™tilor Plastici din România.

Romulus Dumitru Harda s-a născut pe 3 august 1959 în Èšara MoÈ›ilor (la Baia de ArieÅŸ, judeÅ£ul Alba). În anul 1984 a absolvit Institutul Politehnic BucureÅŸti, Facultatea de Electronică ÅŸi TelecomunicaÅ£ii. În perioada 2012-2015 a urmat cursurile Școlii de Artă din BucureÈ™ti. Tehnica în care s-a specializat este desenul în cărbune, iar tematica favorită este portretul, fiind în prezent recunoscut ca unul dintre portretiÈ™tii români de talent.

În septembrie 2013 deschide prima expoziÈ›ie personală, intitulată Chipuri surprinse, la Galeria Elite Prof Art din BucureÈ™ti. Odată cu vernisajul are loc È™i lansarea volumului său cu acelaÈ™i titlu.

Tot în anul 2013, lucrările sale apar în volumul de colecÈ›ie Personalități române È™i faptele lor. 1950-2010.

Din 2013 È™i până în prezent a participat la importante expoziÈ›ii de grup: Femeia în arta româneascăPeisaje È™i MaeÈ™trii artei româneÈ™ti contemporane, Galeria de Artă Elite Prof Art, BucureÈ™ti; Punct È™i de la capăt È™i ConfluenÈ›e plastice, U Art Gallery, BucureÈ™ti; Salonul InternaÈ›ional de Artă Plastică, Biblioteca NaÈ›ională a României; Occident-Express, Galeria Occidentului, BucureÈ™ti; Vise în Balcani, Galeria ARTUT, BucureÈ™ti; Saloanele Mihai Eminescu, Palatul Parlamentului È™.a.

ExpoziÈ›ia de la Galeria Arta din Câmpulung cuprinde o serie de portrete/(re)întâlniri cu semnificaÈ›ie specială.

Inedită È™i specială pentru Romulus Harda este È™i (re)întâlnirea cu fostul său coleg de facultate, Gheorghe Pristavu, fondator È™i proprietar al Galeriei Arta, invitat la eveniment.

ExpoziÅ£ia va fi deschisă în perioada 29 septembrie – 26 octombrie 2018.

Vă aÅŸteptăm.

Ioan Crăciun,
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

foto
vizualizeaza galerie foto

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.