Expozitie de fotografie (2016-11-23)

 Ne face plăcere să vă invităm vineri 25 noiembrie 2016, ora 17.00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de fotografie montană „Munții Iezer. Natura în imagini.”

 

 

Expoziția cuprinde fotografii realizate în cadrul unuia dintre cele mai mari proiecte de conservare a mediului din Europa, proiect al Fundației Conservation Carpathia.

 

Natura sălbatică dispare în toată lumea într-un ritm alarmant. Mai puțin de 2% din suprafața Europei este încă în starea sa inițială. Cele mai mari păduri sălbatice de pe continent, cu cel mai mare procent de păduri virgine și un număr considerabil de animale sălbatice, se află în Munții Carpați. 

Fundația Conservation Carpathia, ONG românesc, a fost înființat în 2009 având viziunea creării unei mari zone de natură sălbatică protejată în sudul Carpaților românești. Pădurile și pășunile aflate în protecția fundației sunt în strictă conservare, exceptând terenurile unde se desfășoară lucrări de reconstrucție ecologică: reîmpădurire și combatere a eroziunii solului.

Fotografiile surprind atât frumusețea naturii, animale și păsări din zona de proiect, cât și localnici implicați în activitățile de reconstrucție ecologică.

 

Vă invităm să descoperiți în imagini proiectul Fundației Conservation Carpathia, în zona Munților Iezer – Păpușa, Leaota, Piatra Craiului și Făgăras.

 

 

Expoziția va fi deschisă în perioada 25 noiembrie - 16 decembrie 2016.

 


Vă așteptăm!

 
Ioan Crăciun,
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.