Expozitie Cristina OPREA (2015-03-04)

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 7 martie 2015, ora 11.30, la Galeria Arta din Câmpulung-Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură Fantasy

Expune Cristina Oprea, artist plastic profesionist, specializat în pictură de șevalet, gravură, grafică de carte, artă miniaturală. Absolventă și doctor al Academiei de Arte Vizuale ,,Ioan Andreescu” Cluj-Napoca, secția pictură, Cristina Oprea are și un master și un doctorat în istorie la Facultatea de Istorie, Filosofie și Geografie, Universitatea din Craiova. A deschis mai multe expoziții personale în țară, participând și la numeroase expoziții de grup naționale și internaționale. Totodată, a realizat și ilustrații grafice pentru mai multe reviste de cultură, între care Mozaicul, Scrisul Românesc, Tribuna și Lettre International și este autoarea volumului de versuri Labirintul Albastru (Editura Aius, Craiova, 2006).

A obținut numeroase premii, printre care Diploma de Onoare la Salonul Internațional de Artă ACEEA’S, Barcelona, Spania (2000); titlul special Medalia Orașului LE Lorroux-Bottereau, Franța (1999); Mențiune de Onoare (1995) și Diplomă de Onoare (1996, 1997) la Salonul Mediteranean de Artă Plastică, Port-de-Bouc, Franța; Premiul al II-lea la Concursul Național de Artă „Voronețiana”, Suceava, România (1995).

Expoziția va fi deschisă în perioada 7-28 martie 2015.

 

 

Vă așteptăm.

Ioan Crăciun,

Curator al Galeriei Arta

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.