Gheorghe Dican - Perpetuum Gestual. Intre figurativ si abstract (2006-09-30)

   Presedinte al U.A.P filiala Valcea.
   Initiator si organizator al expozitiei nationale `Arta in drum spre muzeu` (1999) si al Simpozionului National `Traditie si postmodernitate` (2002) impreuna cu Al. Nancu si Luiza Balcan. Curator la peste 100 de expozitii de la galeriile municipale de arta din cadrul muzeului din Ramnicu Valcea. 
   Expozitii personale recente: Gallerya.ro (2003), Galeria Cozia Hamme Belgia (2004), Hotel Hilton Bucuresti (2006).

Expozitie

   In cadrul site-ului va prezentam 19 dintre lucrarile realizate de Gheorghe Dican. 

vizualizeaza galerie foto

Alte informatii

   Expozitia din Galeria Arta intitulata "Perpetuum Gestual. Intre figurativ si abstract" reuneste lucrari recente de pictura si grafica. 
   Vernisajul a avut loc in data de 30 septembrie 2006 (ora 11:00) si a fost completat cu lansarea volumului "Ultimul sonet la Paris", de Petre Tanasoaica, volum ilustrat cu grafica de Gheorghe Dican (lucrari prezente si in expozitie).

   Numeroase expozitii de grup in tara si strainatate: Bruxelles "Parlamentul European", Belgia (2004); Kromeriz, Cehia (2005); Roterdam, Olanda (2006); Detinator al ordinului Meritul Cultural in grad de Comandor (2004). 
   La vernisaj au fost invitati: Luiza Barcan (critic de arta, realizator TVR Cultural), Carmen Oprescu (istoric de arta), George Stanca (scriitor, jurnalist), Gheorghe Smeoreanu (director al ziarului "Viitorul" - Pitesti), Radu Adrian (sculptor, cadru universitar).


Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.