expoziție Bob Nicolescu (2018-01-31)

Ne face plăcere să vă invităm vineri 2 februarie 2018, ora 18, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției Dialogul artelor. Expun Bob Nicolescu și invitații săi: Gheorghe Olteanu, Călin Ioan Andrei și Alexandru Dumitru.

 

Bob Nicolescu, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, este absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București, secția Pictură, clasa profesor Corneliu Baba, promoția 1973. De-a lungul timpului a avut numeroase expoziții personale și de grup (pictură, desen, scenografie). A participat în calitate de scenograf la realizarea unor importante pelicule cinematografice naționale și internaționale, printre care: Bizanțul după BizanțVlad Å¢epeșLabirintul etc. 

 

Gheorghe Olteanu este de profesie inginer și absolvent al Åžcolii Populare de Artă din București, clasa profesor Anca Drăguțescu. Are vechi preocupări în domeniul artei plastice (pictură, artă decorativă, bandă desenată). A dedicat o lungă perioadă de timp realizării de obiecte decorative din fier forjat.

 

Călin Ioan Andrei, de profesie inginer, este absolvent al Åžcolii de Arte din Câmpulung, profesor Ligia Irimescu. Are constante preocupări artistice: muzică, diverse meșteșuguri, film, desen, urbanism și artă decorativă. A lucrat în publicitate, televiziune și radio.

 

Alexandru Dumitru, în prezent pensionar, debutează ca expozant la inițiativa lui Bob Nicolescu. Valorifică plastic forme naturale ale lemnului, prelucrând în special rădăcini de copaci din zona Muscelului.

 

În atașament, alături de afiș, puteți găsi mai multe informații referitoare la biografia lui Bob Nicolescu, cât și o prezentare în manieră personală a acestuia asupra profilului plastic al invitaților săi în expoziție.


Galeria Arta găzduiește această manifestare în perioada 2 februarie-2 martie 2018.

video

foto calin andrei
vizualizeaza galerie foto

foto bob nicolescu
vizualizeaza galerie foto

foto gheorghe olteanu
vizualizeaza galerie foto

foto alexandru dumitrescu
vizualizeaza galerie foto

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.