Tapiserie si pictura (2013-06-07)

 

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 15 iunie, ora 11:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziției de pictură și tapiserie a artistei plastice Constantina Dumitru, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Tema expoziției este peisajul montan din Muscel (case, peisaje, flori). 

Începând cu anul 1971, Constantina Dumitru a deschis numeroase expoziții personale și de grup în România și în străinătate (tapiserie și pictură), remarcându-se și prin participări la cele mai importante târguri internaționale de artă.
      În 2012, a obținut Diploma de onoare la Salonul Internațional de Pictură al Å¢ărilor Balcanice.
     Artista are lucrări în colecții particulare și în muzee din România, Germania, Ungaria, S.U.A., Japonia, Franța etc., dintre care amintim: Muzeul Lemnului din Baia Mare și Muzeul de Artă din Tulcea, iar în străinătate la sediul O.N.U. din Geneva și Ambasada României la Tokio. 

 
 

În cadrul evenimentului de sâmbătă  15.06.2013, ora 11.00 de la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, va avea loc și prezentarea cărții Anotimpurile copilăriei de Cristina Ungureanu.

Membră a Cenaclului de Arte Plastice „I.D. Negulici” din Câmpulung și cu o activitate de peste 28 de ani în învățământul preșcolar, Cristina Ungureanu  a mai publicat la Editura Ars Docendi Vers, Culoare și Poveste (2011), Din natură adunate (2010) și Microunivers în vers (2009).

     

 

Vă așteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

 

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.