Antoneta Cocoș - Andreescu

Îi plac florile, le adoră chiar și tocmai de aceea Antoneta Cocoș Andreescu pictează fragilele plante colorate pentru a le face nemuritoaredar și pentru ale dăriu tuturor celor care-i împărtășesc dragostea.

Expoziția de la Galeria Arta reprezintă totodată și reântoarcerea artistei la Câmpulung, la natura musceleană care a reușit să devină o adevărată muză pentru pictorița Antoneta Cocoș andreescu ajunsă la maturitatea creatoare dar și spirituală.

2009-09-18

Ion MILOÅž

 

Sambata 22 august 2009, ora 11, la Galeria Arta din Campulung-Muscel, va avea loc vernisajul unei expozitii de pictura si grafica. Expune Ioan Milos, cadru universitar la Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti. Tematica: portret, nud, peisaj; vor fi expuse si lucrari realizate dupa imagini din Campulungul de altadata.
Expozitia va fi deschisa in perioada 22.08 - 19.09. 2009.

 

 

2009-09-22

Bogdan PETRY


                           Galeria ARTA

vă invită vineri 17  IULIE  2009,  ora 1800, la vernisajul
EXPOZIÅ¢IEI  DE  CARICATURĂ
      BOGDAN  PETRY
17 IULIE – 14 AUGUST 2009

Expoziția este organizată de Editura ARS DOCENDI
a Universității București

Curatorul  galeriei:  IOAN  CRĂCIUN,  director  al  Editurii ARS  DOCENDI
Galeria  ARTA – Str. Negru Vodă nr. 111 – Câmpulung-Muscel
 

2009-07-17

Toma Arnăuțoiu


In organizarea Editurii Ars Docendi, sâmbătă 27.06.09, ora 11, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel va avea loc vernisajul Expozitiei:
50 ANI DE LA PROCESUL SI EXECUTIA MEMBRILOR GRUPULUI DE REZISTENTA CONDUS DE TOMA ARNAUTOIU (fotografii si documente din arhiva CNSAS).
Realizator  Ioana Raluca Voicu-Arnautoiu.
Imaginile și documentele au fost prelucrate si executate in cadrul Editurii Ars Docendi.
Expozitia a fost prezentată și la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei - Sighet, în perioada 28 mai - 11 iunie 2009.
În cadrul vernisajului vor fi proiectate fragmente din filmul documentar “Trădarea, moartea, uitarea”, producător Monica Tănase.
La vernisaj va fi prezent dl. Christian Mititelu - vicepreședinte al Alianței Civice, membru CNA.
Expoziția va fi deschisă în perioada 27.06.09 - 13.07.09.

 

2009-06-25

Copiii - realeșii noștri

Micii pictori Câmpulungeni pregătiți de pictorițele Ligia Irimescu, Cristina ungureanu și Diana Leca au avut prima lor expoziție demostrțnduți calitățile artistice dar mai ales imaginația. expoziția este și o provocare pentru părinți sau, mai bine spus, pentru toți adulții să privească mai cu atenție ceea ce copii exprimă prin desene pentru a vedea ce au pierdut încercând să pară serioși, preocupați, sobri.

"Copiii - realeșii noștri " este invitația pe care organizatorii o lansează de a uita pentru câteva minute cine și cum ne guvernează pentru a ne readuce de fapt aminte că cei mici sunt adevărații noștri guvernatori.

2009-06-04

Concurs de desene

"Sărbători pascale în Muscel" este tema concursului de desene, dedicat copiilor, organizat de Galeria Arta împreună cu fundația Ecokid.

Peste 50 de copii talentați s-au înscris în competiție cu desene prezentând marea sărbătoare așa cum se trăiește la Câmpulung.Galeria a devenit neîncăpătoare, toși micii pictori fiind prezenți pentru a primi premiile mult așteptate dar și pentru a-și vedea lucrările expuse într-o expozitie.

2009-05-21
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.