Tapiserie si pictura (2013-06-07)

 

Ne face plăcere să vă invităm sâmbătă 15 iunie, ora 11:00, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, unde va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură şi tapiserie a artistei plastice Constantina Dumitru, membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Tema expoziţiei este peisajul montan din Muscel (case, peisaje, flori). 

Începând cu anul 1971, Constantina Dumitru a deschis numeroase expoziţii personale şi de grup în România şi în străinătate (tapiserie şi pictură), remarcându-se şi prin participări la cele mai importante târguri internaţionale de artă.
      În 2012, a obţinut Diploma de onoare la Salonul Internaţional de Pictură al Ţărilor Balcanice.
     Artista are lucrări în colecţii particulare şi în muzee din România, Germania, Ungaria, S.U.A., Japonia, Franţa etc., dintre care amintim: Muzeul Lemnului din Baia Mare şi Muzeul de Artă din Tulcea, iar în străinătate la sediul O.N.U. din Geneva şi Ambasada României la Tokio. 

 
 

În cadrul evenimentului de sâmbătă  15.06.2013, ora 11.00 de la Galeria Arta din Câmpulung Muscel, va avea loc şi prezentarea cărţii Anotimpurile copilăriei de Cristina Ungureanu.

Membră a Cenaclului de Arte Plastice „I.D. Negulici” din Câmpulung şi cu o activitate de peste 28 de ani în învăţământul preşcolar, Cristina Ungureanu  a mai publicat la Editura Ars Docendi Vers, Culoare şi Poveste (2011), Din natură adunate (2010) şi Microunivers în vers (2009).

     

 

Vă aşteptăm!

Ioan Crăciun
Director al Editurii Ars Docendi
Curator al Galeriei Arta

 

video

Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.