Antoneta Cocoş - Andreescu

Îi plac florile, le adoră chiar şi tocmai de aceea Antoneta Cocoş Andreescu pictează fragilele plante colorate pentru a le face nemuritoaredar şi pentru ale dăriu tuturor celor care-i împărtăşesc dragostea.

Expoziţia de la Galeria Arta reprezintă totodată şi reântoarcerea artistei la Câmpulung, la natura musceleană care a reuşit să devină o adevărată muză pentru pictoriţa Antoneta Cocoş andreescu ajunsă la maturitatea creatoare dar şi spirituală.

2009-09-18

Ion MILOŞ

 

Sambata 22 august 2009, ora 11, la Galeria Arta din Campulung-Muscel, va avea loc vernisajul unei expozitii de pictura si grafica. Expune Ioan Milos, cadru universitar la Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti. Tematica: portret, nud, peisaj; vor fi expuse si lucrari realizate dupa imagini din Campulungul de altadata.
Expozitia va fi deschisa in perioada 22.08 - 19.09. 2009.

 

 

2009-09-22

Bogdan PETRY


                           Galeria ARTA

vă invită vineri 17  IULIE  2009,  ora 1800, la vernisajul
EXPOZIŢIEI  DE  CARICATURĂ
      BOGDAN  PETRY
17 IULIE – 14 AUGUST 2009

Expoziţia este organizată de Editura ARS DOCENDI
a Universităţii Bucureşti

Curatorul  galeriei:  IOAN  CRĂCIUN,  director  al  Editurii ARS  DOCENDI
Galeria  ARTA – Str. Negru Vodă nr. 111 – Câmpulung-Muscel
 

2009-07-17

Toma Arnăuţoiu


In organizarea Editurii Ars Docendi, sâmbătă 27.06.09, ora 11, la Galeria Arta din Câmpulung Muscel va avea loc vernisajul Expozitiei:
50 ANI DE LA PROCESUL SI EXECUTIA MEMBRILOR GRUPULUI DE REZISTENTA CONDUS DE TOMA ARNAUTOIU (fotografii si documente din arhiva CNSAS).
Realizator  Ioana Raluca Voicu-Arnautoiu.
Imaginile şi documentele au fost prelucrate si executate in cadrul Editurii Ars Docendi.
Expozitia a fost prezentată şi la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei - Sighet, în perioada 28 mai - 11 iunie 2009.
În cadrul vernisajului vor fi proiectate fragmente din filmul documentar “Trădarea, moartea, uitarea”, producător Monica Tănase.
La vernisaj va fi prezent dl. Christian Mititelu - vicepreşedinte al Alianţei Civice, membru CNA.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 27.06.09 - 13.07.09.

 

2009-06-25

Copiii - realeşii noştri

Micii pictori Câmpulungeni pregătiţi de pictoriţele Ligia Irimescu, Cristina ungureanu şi Diana Leca au avut prima lor expoziţie demostrţnduţi calităţile artistice dar mai ales imaginaţia. expoziţia este şi o provocare pentru părinţi sau, mai bine spus, pentru toţi adulţii să privească mai cu atenţie ceea ce copii exprimă prin desene pentru a vedea ce au pierdut încercând să pară serioşi, preocupaţi, sobri.

"Copiii - realeşii noştri " este invitaţia pe care organizatorii o lansează de a uita pentru câteva minute cine şi cum ne guvernează pentru a ne readuce de fapt aminte că cei mici sunt adevăraţii noştri guvernatori.

2009-06-04

Concurs de desene

"Sărbători pascale în Muscel" este tema concursului de desene, dedicat copiilor, organizat de Galeria Arta împreună cu fundaţia Ecokid.

Peste 50 de copii talentaţi s-au înscris în competiţie cu desene prezentând marea sărbătoare aşa cum se trăieşte la Câmpulung.Galeria a devenit neîncăpătoare, toşi micii pictori fiind prezenţi pentru a primi premiile mult aşteptate dar şi pentru a-şi vedea lucrările expuse într-o expozitie.

2009-05-21
expozitii mai vechi
Realizare si gazduire Web: Digital Cable S.A.